设计在于发现!
  • 灵感
  • 簇集
  • 社区
  • 以下介绍由设计师提供:
    [ES]
    Un paisaje rodeado de jardines consolidados, una parcela elevada y alargada con una visión lejana del mar, y una agradable brisa, constituyen el buscado y  afortunado punto de partida para esta historia.
     Tres elementos configuran el proyecto. Una cubierta extrusionada en la dirección longitudinal del terreno con forma de “T” constituye la estructura bajo la que se encuentra el espacio habitado. Esta geometría permite sentir el mar  protegiéndose de las miradas ajenas, buscando la sensación de vivir sin vecinos. Ayuda a controlar el sol del sur durante el verano y lo deja pasar en invierno. La cubierta transitable se transforma en una suerte de belvedere que disfruta de toda la superficie de la parcela.
     Un único mueble exento alberga la estructura y distribuye los espacios filtrando la privacidad, abriendo posibilidades en la forma de circular y de usar  el espacio. La sala principal, bajo la sombra en voladizo, se dispone en continuidad con el exterior. El interior del mueble incluye las piezas húmedas y acota la escala de las zonas de noche que recaen a la porción más tranquila del jardín. El estudio se abre en la esquina con las mejores vistas.
      Estos dos elementos, cubierta y mueble, se depositan sobre la base de piedra en la que se excavan  la lámina de agua y el resto de usos de la casa, dando lugar al tercer elemento. Estos espacios se adaptan al desnivel natural que existe en la parcela. 
     
    [EN]
     A consolidated landscape surrounded by gardens, a large and elongated plot with a distant view of the sea and a pleasant breeze. This is the searched and lucky starting point trigger of this story.
    Three elements make up the project. An extruded cover in the longitudinal direction of the ground with a "T" shape is the framework in which space is inhabited. This geometry let us feel the sea, protecting from prying eyes, having the sense of living without neighbors. It helps control the southern sun during summer and lets it pass in winter. The walkable roof becomes a sort of belvedere enjoying the entire surface of the plot.
    An exempt cabinet houses the structure, distributes spaces and filters privacy, opening up possibilities in the way of movement and use of space. The main room, shaded by the cantilever is arranged in continuity with the outside. The interior of the unit includes wetted parts and limits the scale of overnight areas that are located in the quiet part of the garden. The study opens on the corner with the best views.
     These two elements, cover and cabinet are deposited on the stone base where the water level and other uses of the house are dug. These spaces are adapted to the natural slope that exists in the plot.
     The scale of the house is moderated by understanding the living area as a base to emerge with the same natural stone which urbanizes part of the plot. On this base the sleeping area is deposited, creating shaded terraces where enjoying the outdoors.
    A noticeably square plan, which covers an extensive range of uses in a compact area, is drawn. The staircase and the inner atrium distribute the spaces, prioritizing uses, with all spaces opened to the garden.
    3295
    Year:2018
    Work started in:2017
    Work finished in:2018
    Status:Completed works
    Type:Single-family residence / Interior Design

    Website:http://www.fransilvestrearquitectos.com
    评论
    感觉这麻豆在很多作品里出现过,是摄影师御用的么?
    赞赏 回复 删除
    F1
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • 采集
    下载
    书签
    Hofmann House
  • waterfall
    懒,什么都没留下
  • 评论
  • 资料
  • 保存
    • 没有热评,还不赶快补一刀!?
    • 封面图
      Hofmann House
      时间
      发布
      2018-12-07 03:09
      Pic数
      47
      评级
      人气
      455
      图片信息
      平均宽度:4045px
      超高清:47张 100%
      关键字
       抓取关键字  |  翻译关键字
      介绍
      Year:2018
      Work started in:2017
      Work finished in:2018
      Status:Completed works
      Type...
    • 开放的自由分类