设计在于发现!
  • 灵感
  • 簇集
  • 社区
  • 以下介绍由设计师提供:
    It is a room of five-stories multi-family residence located in the suburbs of Chongqing, China. As the dwelling was handed over at the skeleton, the layout was only roughly planned. It was necessary to rationally arrange the rooms after putting together the storage and functions there.
    I conducted a number of property research with clients and selected construction companies. The client who loves nature and book sought a white and beautiful space that various plants and furnishings could shine
    From the opening on the east side, soft natural light enters through the glass frit and shea curtain. Space is suppressed color and material, making it a reasonable placement plan. Dry flowers and miscellaneous goods are displayed on stone counters, and they show subtle harmony with old furniture they possess.
    855
    Architects:Jun Murata
    Location:Chongqing, China
    Area:36.0 m2
    Project Year:2017
    Manufacturers:
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • 采集
    下载
    书签
    BB 501
  • waterfall
    懒,什么都没留下
  • 评论
  • 资料
  • 保存
    • 没有热评,还不赶快补一刀!?
    • 封面图
      BB 501
      位置
      设计
      时间
      发布
      2017-10-13 16:05
      Pic数
      14
      评级
      人气
      622
      图片信息
      平均宽度:1929px
      高清图:2张 14.29%
      超高清:12张 85.71%
      关键字
       抓取关键字  |  翻译关键字
      介绍
      Architects:Jun Murata
      Location:Chongqing, China
      Area:36.0 m2
      Project Year:2017
      M...
    • 开放的自由分类