设计在于发现!
  • 灵感
  • 簇集
  • 社区
  • 以下介绍由设计师提供:
    The project consisted in the transformation of an old office into an apartment. Situated on the top floor of a building in Avenida Rodrigo da Fonseca, the original space, with no interest, had very little light, punctuated only by small openings at the top of the walls.
    The entire interior was demolished, leaving only the structural elements.Small cracks gave way to large windows, open up to the level of the deck that was created outboard and as a large balcony surrounds the apartment.
    The space is fluid and less compartmentalized. A plan of bicolour cabinets animates the scene and creates the separation between sleeping and living areas.
    693
    Architects:João Tiago Aguiar Arquitectos
    Location:Lisbon, Portugal
    Architect:João Tiago Aguiar
    Collaborators:Renata Vieira, Ana Caracol, Sílvia Amaral
    Client:Private
    Area:210.0 m2
    Photographs:Fernando Guerra |FG+SG
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • 采集
    下载
    书签
    RF Apartment
  • waterfall
    懒,什么都没留下
  • 评论
  • 资料
  • 保存